Bon j'aime beaucoup la cuisine végétarienne, végétalienne mais certains principes du véganisme ne me rejoignent pas, en partant out ma voiture et out mes divans... mais bon la nourriture j'adore. Par exemple hier soir j'ai fait un poulet au beurre pour ma famille mais j'ai choisi le tofu pour moi et c'était très bon. Victoire l'homme et mes filles ont voulu goûté mon tofu!! Ils ont aimé! On fait du chemin!!! Depuis je me suis vraiment découverte une passion pour la cuisine.
- 2 tablespoons coconut oil
- 1/3 cup all-purpose flour
- 1/2 teaspoon salt
- 1/4 teaspoon paprika powder
- 1/4 teaspoon curry powder
- 1/3 cup nutritional yeast
- 1/2 cup water
- Heat the coconut oil in a small pot on low heat.
- Once the oil is a complete liquid, add in the flour and whisk.
- Add the salt, paprika powder, and curry powder and whisk again.
- Then, add the nutritional yeast and whisk again. It should be clumpy - that's normal, don't worry.
- Add the water and whisk on the lowest heat setting for about 1 minute until the sauce thickens nicely. If it gets too thick (or if you want to reheat at a later time) you can add a little bit more water and whisk again and it should be good as new.
- Use it as a dip, pour it over some lasagna or pizza or whatever you like, and enjoy!
Recette et photo ici il y a même une vidéo!!